Een foto of een herinnering?

Herken je dit: je kinderen zijn zo lekker aan het spelen of doen wat grappigs en hup, je pakt je mobiel om er foto’s van te maken… vervolgens loop je eigenlijk de hele dag met je telefoon om nog meer foto’s te maken (en af en toe even fb/ je mail/ je whats app te checken….).

Vervolgens doe je eigenlijk niet zoveel meer met die foto’s… ja… je neemt het je vóór dat je een foto album of een afdruk gaat maken van al die foto’s, maar vervolgens komt het er niet van…

Wat ik ga doen deze zomervakantie is veel foto’s maken. Niet met mijn mobiel, maar met mijn ogen. Veel meelachen, veel kijken, veel genieten en bij elke knipper van mijn ogen maak ik een mooie herinnering. Een mooie foto die mijn leven bij me blijft.

Ik vertelde dit ook eens tegen mijn kids, toen wij een keer ergens waren waar ik mijn telefoon niet bij me had en geen foto’s kon maken… Werkte heel goed 😝.

En zelfs zo goed dat toen ik pas een foto wilde maken, mijn lieve zoon tegen me zei; ‘nee mam, weet je wat, we maken een foto met onze ogen. Die blijft dan voor altijd bij ons…’ 😊❤️

En dan echt geen foto’s? Jawel een paar die ik dan ook echt ik een album of lijstje stop. Heel selectief, overzichtelijk en dan nog het liefst met een fototoestel, zodat de focus op vakantie vieren blijft! 😊

Doen jullie mee? Ik zou t tof vinden dat we aan het einde van de vakantie ons mooiste ‘foto knipper moment’ (in woorden 😝!) met elkaar delen! Keep you posted! ❤️😘